Thuiszorg op maat

Thuisverpleging Waelkens Sigrid - Avelgem

Hebt u nood aan thuiszorg in Avelgem en grote omgeving? Thuisverpleging Waelkens Sigrid zorgt dag na dag voor een aanpak op maat bij de zorgbehoevende thuis.

Zaakvoerster Sigrid Waelkens is al van jongs af aan met zorg bezig. Het is voor haar een ware roeping waarvan ze haar beroep heeft gemaakt. Een team van gedreven en professionele verpleegsters aan huis staat 7 dagen op 7, dag en nacht paraat om de klanten de beste thuiszorg aan te bieden.

Zorg in een vertrouwde omgeving

Vertrouwen is zeer belangrijk binnen de thuiszorg. Het feit dat de zorgbehoevende thuis kan blijven, in een vertrouwde omgeving heeft een positieve invloed op het fysieke en psychische welbevinden. Daarnaast is het ook belangrijk dat de zorgverlener een gekend persoon is, en niet elke week een nieuw gezicht. Niemand vindt het prettig om elke week door iemand anders te worden verzorgd.

Ook het contact met andere zorgverleners, zoals de huisarts, kinesist of apotheker verloopt vlotter wanneer er één vast aanspreekpunt is.

Persoonlijke begeleiding

Verpleging aan huis behelst kleine dingen zoals het dagelijks wassen en aankleden, het toedienen van inspuitingen of het verzorgen van een wonde. Omdat deze zorgen bij u thuis kunnen worden uitgevoerd, hoeft u niet langer dan nodig in het ziekenhuis te blijven of dagelijks naar de dokter te gaan. Dit biedt hulp voor zowel jong als oud. Soms gaat verpleging aan huis echter over zeer moeilijke zaken zoals stervensbegeleiding. Voor alle hygiënische en medische zorgen kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding en een aangepaste verzorging.

Hebt u of iemand uit uw omgeving in Avelgem of omstreken thuiszorg nodig? Neem dan beslist contact op. Wij maken graag tijd voor u!