Neem hier contact op voor verpleging aan huis

Overweegt u verpleging aan huis in Avelgem in te schakelen? Neem dan hier contact op met Thuisverpleging Waelkens Sigrid. Zij bieden u een uitstekende dienstverlening inzake thuiszorg. Zo zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat de verpleger of verpleegster aan huis een gekend persoon is, en niet elke week een nieuw gezicht.

Professioneel en gedreven team

Zaakvoerster Sigrid Waelkens heeft 31 jaar ervaring en werkt samen met een vast team van professionele verzorgingsdeskundigen. Thuisverpleging Waelkens Sigrid is 7 dagen op 7 de klok rond bereikbaar voor hygiënische en medische zorgen op maat van de klant.

Kwalitatieve zorg en klantvriendelijke service

Thuisverpleging Waelkens Sigrid heeft tevreden klanten in de ruime regio van Avelgem en bij uitbreiding in West-Vlaanderen. Allemaal weten ze de persoonlijke benadering, de kwalitatieve zorg en de klantvriendelijke service sterk te appreciëren. Bovendien geven we u alle uitleg over het derdebetalerssysteem. Zo hoeft u zich geen nodeloze kopzorgen te maken.

Maak nu een afspraak

Nog vragen over onze verpleging aan huis? Of een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse? Neem dan nu hier contact op. Wij komen graag bij u langs om de nodige zorgen rustig te bespreken en u een aanbod op maat voor te stellen.