Het volste vertrouwen in uw verpleegster aan huis

Thuisverpleging Waelkens Sigrid - Avelgem

Wil u een verpleegster aan huis in Avelgem en ruime regio vinden? Maak dan kennis met de dienstverlening van Thuisverpleging Waelkens Sigrid. Zij leveren u de beste hygiënische en medische zorgen aan huis in West-Vlaanderen.

Een vast team

Omdat wij willen dat u met veel vertrouwen naar uw thuiszorg kan uitkijken, zorgt Sigrid Waelkens altijd voor een vast team van verplegers en verpleegsters. Zo krijgt u een verzorging op maat van een verpleegster of verpleger die u na verloop van tijd door en door kent, en die zo “uw” verpleegster wordt.

Werkwijze

Wanneer u of iemand in uw omgeving verpleging aan huis nodig heeft, gaat dit vaak gepaard met veel veranderingen. Thuisverpleging Waelkens Sigrid uit Avelgem verstrekt uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden. Wanneer u kiest om beroep te doen op onze dienstverlening nemen wij meteen alle zorgen van u over. Wij komen langs voor een kennismaking en staan garant voor een optimale verzorging. Daarnaast nemen wij ook alle administratie van u over, en geven u meer informatie over de betalingswijze via het derdebetalerssysteem.

Hebt u een verpleegster aan huis nodig? Of is er iemand in uw omgeving die nood heeft aan verzorging thuis? Contacteer ons gerust. Wij helpen u graag verder!